ניצולי השואה של עמותת "יד עזר לחבר" זכו לטיפולי פדיקור ומניקור מפנקים
יום כיף התקיים הבוקר (שני, 11.5) לניצולי השואה דיירי ה"בית החם של ניצולי השואה" של עמותת "יד עזר לחבר" בחיפה. אומנם חיי השיגרה חוזרים לאט לאט למסלולם, אך אנו עדיין בעיצומו של משבר נגיף הקורונה וימים קשים ולא פשוטים עוברים במיוחד גם על קריית החסד של עמותת "יד עזר לחבר" בחיפה ועל 120 ניצולי השואה דיירי ה"בית החם של ניצולי השואה" של העמותה. לאחרונה מתגייסים אנשים לסייע לניצולי השואה כדי לנצח את הקורונה והפעם אנו שמחים לבשר לכם ורוצים שתכירו את 2 הצדיקות המקסימות גליה מור ושיר בן אמו שהתייצבו בקריית החסד של העמותה וזאת על מנת לפנק ולהעניק טיפולי פדיקור ומניקור לניצולי השואה והכל בהתנדבות מלאה.
במהלך היום המרגש אמר מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" מר שמוען סבג: "ברצוני להודות מקרב לב ל- 2 המלאכיות האלה גליה מור ושיר בן אמו שהגיעו לפנק ולהעניק טיפולי פדיקור ומניקור לניצולי השואה של העמותה, יישר כוח על תרומתם ונדיבות ליבם כשהן עשו זאת במסירות נאמנה ברוחב לב ובהתנדבות מלאה, ריגשתן אותנו, זה כלל לא מובן מאליו בימים קשים אלה העוברים על כולנו בשל נגיף הקורונה".
עם סיום היום הארוך אמרה גליה מור: "היה היום יום מיוחד ומרגש ביותר, כיף היה לראות את ניצולי השואה הקשישות והקשישים ממתינים בסבלנות כל אחד לתורו, היה קל להבחין באושר הגדול בעיניהם לאחר הטיפול. היה זה יום עם המון סיפוק, כולי תקווה שאמשיך להגיע וגם באופן קבו לפנק ולשמח אנשים מקסימים אלה, תודה למר שמעון סבג ולעמותת "יד עזר לחבר" על הזכות הגדולה והעצומה שניתנה לי".
בתום היום העניק מר סבג לגליה ושיר תעודות הוקרה ואת סיפרו "עדות חיה" המספר אודות חייהם של ניצולי השואה דיירי "הבית החם" של העמותה … היה מרגש ביותר ! … אם גם אתם רוצים לתרום ולסייע לעמותת "יד עזר לחבר" זהו הזמן וזהו גם הרגע, התקשרו לטלפון: 8602* או בלחיצה להלן כאן !



צילומים: אדיר יזירף
אירועים נוספים
- מרגש ל"יום השואה הבינלאומי 2026": מועדון הכדורגל מכבי חיפה אירח באצטדיון ע"ש "סמי עופר" את שורדי השואה של עמותת "יד עזר לחבר" בחיפה
- טקס מרגש ויוצא דופן של "יום השואה הבינלאומי 2026" של עמותת "יד עזר לחבר" נערך הערב (שלישי 27/1/2026) בחיפה • בטקס הוענק "מגן הצדק החברתי" לגופים ואישים על תרומה רבת שנים לטובת רווחתם של שורדי השואה והאוכלוסיות החלשות • מייסד ומנכ"ל העמותה שמעון סבג: "כיום חיים בישראל 111 אלף שורדי שואה, שלצערנו מתמעטים משנה לשנה, הם הגיבורים האמיתיים של כולנו ובזכותם אנחנו כאן כיום ! ניצולי השואה הם האור המאיר את כל האנושות כשהעולם חשוך"
- "יום השואה הבינלאומי 2026" יצוין בטקס ובאירוע מרגש ומיוחד בעמותת "יד עזר לחבר" בחיפה • שלישי 27/1/2026 ב"מרכז קריגר" בחיפה בשעה: 18:00 • בטקס יוענק "מגן הצדק החברתי 2026" לגופים ואישים שתרומתם ונדיבות ליבם המבורכת סייעה לטובת רווחתם של שורדי השואה והאוכלוסיות החלשות • מייסד ומנכ"ל העמותה שמעון סבג: "כיום חיים בישראל 67,900 שורדי שואה, שלצערנו מתמעטים משנה לשנה, הם הגיבורים האמיתיים של כולנו ובזכותם אנחנו כאן כיום".
- גשר של לבבות: ילדי מועדונית בן יהודה הביאו אור של אחווה, שמחה ותקווה לניצולי השואה
- רגע של קסם והתרגשות: הקוסם ואמן החושים "חיים משמיים" שימח והלהיב את ניצולי השואה
- דורות הכדורגל של מכבי חיפה הדליקו את הנר האחרון של חג החנוכה ביחד עם ניצולי השואה
- באנו חושך לגרש: מאות מתנדבים באור של תקווה והתרגשות בהדלקת נרות החנוכה ביחד עם ניצולי השואה בעמותת "יד עזר לחבר" בחיפה





