ניצולי השואה של עמותת "יד עזר לחבר" זכו לטיפולי פדיקור ומניקור מפנקים
יום כיף התקיים הבוקר (שני, 11.5) לניצולי השואה דיירי ה"בית החם של ניצולי השואה" של עמותת "יד עזר לחבר" בחיפה. אומנם חיי השיגרה חוזרים לאט לאט למסלולם, אך אנו עדיין בעיצומו של משבר נגיף הקורונה וימים קשים ולא פשוטים עוברים במיוחד גם על קריית החסד של עמותת "יד עזר לחבר" בחיפה ועל 120 ניצולי השואה דיירי ה"בית החם של ניצולי השואה" של העמותה. לאחרונה מתגייסים אנשים לסייע לניצולי השואה כדי לנצח את הקורונה והפעם אנו שמחים לבשר לכם ורוצים שתכירו את 2 הצדיקות המקסימות גליה מור ושיר בן אמו שהתייצבו בקריית החסד של העמותה וזאת על מנת לפנק ולהעניק טיפולי פדיקור ומניקור לניצולי השואה והכל בהתנדבות מלאה.
במהלך היום המרגש אמר מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" מר שמוען סבג: "ברצוני להודות מקרב לב ל- 2 המלאכיות האלה גליה מור ושיר בן אמו שהגיעו לפנק ולהעניק טיפולי פדיקור ומניקור לניצולי השואה של העמותה, יישר כוח על תרומתם ונדיבות ליבם כשהן עשו זאת במסירות נאמנה ברוחב לב ובהתנדבות מלאה, ריגשתן אותנו, זה כלל לא מובן מאליו בימים קשים אלה העוברים על כולנו בשל נגיף הקורונה".
עם סיום היום הארוך אמרה גליה מור: "היה היום יום מיוחד ומרגש ביותר, כיף היה לראות את ניצולי השואה הקשישות והקשישים ממתינים בסבלנות כל אחד לתורו, היה קל להבחין באושר הגדול בעיניהם לאחר הטיפול. היה זה יום עם המון סיפוק, כולי תקווה שאמשיך להגיע וגם באופן קבו לפנק ולשמח אנשים מקסימים אלה, תודה למר שמעון סבג ולעמותת "יד עזר לחבר" על הזכות הגדולה והעצומה שניתנה לי".
בתום היום העניק מר סבג לגליה ושיר תעודות הוקרה ואת סיפרו "עדות חיה" המספר אודות חייהם של ניצולי השואה דיירי "הבית החם" של העמותה … היה מרגש ביותר ! … אם גם אתם רוצים לתרום ולסייע לעמותת "יד עזר לחבר" זהו הזמן וזהו גם הרגע, התקשרו לטלפון: 8602* או בלחיצה להלן כאן !
צילומים: אדיר יזירף
אירועים נוספים
- מרגש: השרה לשוויון חברתי וקידום מעמד האישה חברת הכנסת מאי גולן ביקרה בקריית החסד של עמותת "יד עזר לחבר" בחיפה
- תאריך חדש לאירוע הספורטיבי עם משמעות היסטורית אדירה: עמותת "יד עזר לחבר" תמשיך להוקיר את חסיד אומות העולם ג'ינו ברטלי במירוץ אופניים מרגש לזיכרו בחיפה • מירוץ האופניים יערך ביום שישי, 19.9.2025 בשעה: 9:00 בבוקר, ברחבת האיצטדיון ע"ש "סמי עופר" בחיפה • הכניסה חופשית !
- מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" שמעון סבג: "תודה ענקית מקרב לב לכל אלפי המתנדבים שלנו שפעלו ללא ליאות ובחירוף נפש עם המון נחישות והקרבה שסייעו לעם ישראל בימי מלחמת "חרבות ברזל" והלחימה עם איראן"
- מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר", שמעון סבג מבקש מהציבור הרחב: "בבקשה בואו ללוות את גיבור ישראל החייל סמ"ר אלון דוידוב ז"ל בדרכו האחרונה"
- מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" שמעון סבג, מסכם: "ימי הלחימה הקשים עם איראן במבצע "עם כלביא" וירי הטילים על מדינת ישראל והעיר חיפה הוכיחו פעם נוספת איזו קריית חסד לתפארת לניצולי שואה וקשישים יש לנו" • "תודה לכל העובדים, למאות המתנדבים ולכולם אני גאה בכם !"
- בצל המלחמה עם איראן: מתנדבי עמותת "יד עזר לחבר" סייעו לנפגעי נפילות הטילים בחיפה • מנכ"ל העמותה שמעון סבג: "רוח ההתנדבות והמסירות של מתנדבנו נעשית תחת אש ללא ליאות עם המון נחישות והקרבה נוכחת גם ברגעים הקשים ביותר למדינת ישראל"
- מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" שמעון סבג: "הרגשתי חסר אונים !" • עדות מזירת נפילת הטיל הבליסטי היום (שישי, 20.6.2025) בחיפה