גשר של לבבות: ילדי מועדונית בן יהודה הביאו אור של אחווה, שמחה ותקווה לניצולי השואה

  1. ראשי
  2. Events
  3. גשר של לבבות: ילדי מועדונית בן יהודה הביאו אור של אחווה, שמחה ותקווה לניצולי השואה

בהתרגשות גדולה ומלאת חום אנושי הגיעו היום (ראשון, 4/1/2026) ילדי המועדונית מרחוב בן יהודה שבשכונת הדר בחיפה אל קריית החסד של עמותת "יד עזר לחבר" וזאת על מנת לשמח את ניצולי השואה, לרגל חג המולד ופתיחתה של השנה האזרחית החדשה. ללא כל ספק היה זה מפגש מרגש של חיבוק בין דורות ותרבויות.

ילדי המועדונית מרחוב בן יהודה שבחיפה, מהמגזר הערבי בהם נוצרים וגם מוסלמים הגיעו חבושים בכובעים אדומים של "סנטה קלאוס", חילקו מתנות, שרו שירים והכניסו אור ושמחה לארוחת הצהריים בחדר האוכל. הילדים המקסימים הגיעו ם בלונים אדומים וורודים בידיהם, כמו כן הביאו עימם מתנות אותם חילקו לניצולי השואה, וחילקו להם גם ציורים מעשה ידיהם לברכה לשנה אזרחית טובה, כמו כן שרו להם גם שירים מרגשים בהם גם את השיר "הבאנו שלום עליכם".

מפגש מרגש, יוצא-דופן ומיוחד זה בחדר האוכל של הילדים הקטנים עם ניצולי השואה הנושקים לגיל 80, 90 וגם למעלה מזה, הקשישים ועובדי ומתנדבי העמותה מילא את המקום בשמחה רבה, ובחיוכים וחיבר בין דורות. נגלה לכם כי באולם היו גם דמעות של התרגשות. היה זה רגע אנושי ומחבר, שהזכיר לכולם את כוחם של אהבה, נתינה ותקווה.לשנה אזרחית חדשה וטובה יותר.

צילומים: מדיה ודיגיטל, עמותת "יד עזר לחבר".

תפריט
נגישות