לקראת ראש השנה וחגי תשרי תשפ"ז פנייה נרגשת ממייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" שמעון סבג: "לבד איננו יכולים להמשיך, בואו עיזרו לסייע לנו ותהיו גם אתם שותפים למצווה חשובה זאת". 

  1. ראשי
  2. Events
  3. לקראת ראש השנה וחגי תשרי תשפ"ז פנייה נרגשת ממייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" שמעון סבג: "לבד איננו יכולים להמשיך, בואו עיזרו לסייע לנו ותהיו גם אתם שותפים למצווה חשובה זאת". 

לקראת ראש השנה הבא עלינו לטובה, וחגי תשרי שכבר עומדים להם בפתח, להלן מצורפת בזאת פנייתו הנרגשת של מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" שמעון סבג, להלן:  

בצילום: שמעון סבג, מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר" (צילום: מדיה ודיגיטל עמותת "יד עזר לחבר").

חברים יקרים,
לקראת ראש השנה תשפ"ז וחגי תשרי הבאים עלינו לטובה, עיזרו לנו להעניק חג של כבוד, שפע ותקווה לניצולי שואה, קשישים, ולמשפחות מעוטי יכולת. עבור רובנו, זהו זמן של התכנסות משפחתית, של שולחן חג ערוך, של ריחות טובים ושל תקווה לשנה טובה יותר, אבל עבור רבים מידי בישראל, החג הזה מגיע עם דאגה גדולה איך ייראה שולחן החג ? ״האם יהיה מספיק אוכל בבית ? האם יספיק הכסף למצרכים הבסיסיים ביותר ?

קרוב ל-3 עשורים עמותת "יד עזר לחבר" פועלת למען אנשים הזקוקים לעזרה ובכל שנה, לקראת ראש השנה, חבילות מזון עשירות, מכובדות ומלאות מזון. אנו עומלים וטורחים להכין ולחלק לניצולי שואה, לקשישים ולמשפחות מעוטי יכולת על מנת שיוכלו לחגוג את החג בכבוד, עם תחושה שמישהו רואה אותם, חושב עליהם ואכפת לו מהם.

המציאות הקשה שבה נמצאת מדינת ישראל, המלחמה והצרכים הרבים והדחופים שנוצרו בעקבותיה, הביאו לכך שמשאבים ותקציבים רבים מופנים היום לביטחון ולסיוע לנפגעים. אנחנו מבינים את גודל השעה ואת הצרכים הרבים של החברה הישראלית אבל בתוך כל הקושי הזה, יש אנשים שאסור לנו לשכוח.

אנחנו בעמותת "יד עזר לחבר" לא רוצים לוותר על אף אחד מהם. לכן אנו פונים אליכם היום, בלב פתוח ובבקשה מעומק הלב עזרו לנו לאפשר לכמה שיותר אנשים לקבל חבילת מזון לקראת ראש השנה, כל תרומה, בכל סכום, יכולה להפוך לעוד חבילת מזון, כל עזרה יכולה להגיע לבית של אדם המחכה לה

לתרומות: ניתן להתקשר בכל רגע לטלפון 1211 ואו לטל' 8602*, כמו כן לתרום ולסייע באמצעות אתר העמותה, בכרטיס אשראי, בביט, בפייפאל או באמצעות העברה כספית לחשבוןֿ עמותת ״יד עזר לחבר״: בנק מזרחי טפחות, בנק מס׳ 20, סניף 441 מס' חשבון מס 112255.

לעמותה טופס 46 לצורכי מס וניהול תקין לשנים 2026/27.

בברכת חג שמח ושבע,
ד"ר שמעון סבג, מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר"
פרופ׳ ביל פרידמן, נשיא העמותה

תפריט
נגישות