ראש השנה 2024: עובדי מועדון הכדורגל "מכבי חיפה" סייעו וארזו מאות חבילות מזון לניצולי שואה ולנזקקים לחג
עובדי מועדון הכדורגל מכבי חיפה התייצבו והגיעו הבוקר (רביעי, 18.9.2024) אל מרכז המזון הלוגיסטי של עמותת "יד עזר לחבר" בחיפה בראשותו של מייסד ומנכ"ל העמותה שמעון סבג וזאת על מנת לסייע באריזת חבילות מזון לראש השנה ולחגי תשרי לניצולי שואה, קשישים ומשפחות מעוטי יכולת המחולקות ממש בימים אלה עד דלתות בתיהם בצורה דיסקרטית.
בשיתוף פעולה והמסירות של כל הנוגעים בדבר יחד עם מתנדבי העמותה הביא לכך שתוך שעתיים בלבד, ארזו עובדי מועדון הכדורגל "מכבי חיפה" מאות חבילות מזון שיעשו את דרכן ויגיעו לשולחנם של אלה שבאמת זקוקים לכך.
במהלך מרתון יום האריזות של חבילות המזון לחג שנעשו במרכז המזון הלוגיסטי של העמותה השוכן בשכונת נווה דוד בחיפה, אמר מייסד ומנכ"ל עמותת "יד עזר לחבר", שמעון סבג: "מועדון מכבי חיפה אינו חדש כלל וכלל בעשייה החברתית המבורכת שלו למען הקהילה והחלש בחברה. כבר עשרות שנים שהמועדון מראה דוגמא חיה לרגישות חברתית וסיוע לקהילה. במיוחד בתקופה המורכבת והקשה שעוברת על העם בישראל, הם ממשיכים לעמוד בחזית, נותנים את כל כולם למען אלו שזקוקים לכך ביותר.
עמותת "יד עזר לחבר" מבקשת להודות לעובדי המועדון, למנכ"ל המועדון איציק עובדיה ולנשיא המועדון יעקב (יענקלה) שחר על התרומה והסיוע העצום בהכנת ואריזת חבילות המזון לחג וזה יאפשר לרבים לחגוג את החג עם מעט יותר תקווה ושמחה בלב".
מנהלת קשרי אוהדים וקהילה של המועדון דין יודוביץ', אמרה: "כחלק משיתוף הפעולה המתמשך עם עמותת "יד עזר לחבר", זאת זכות גדולה עבורנו לארוז מאות חבילות מזון לניצולי שואה,קשישים ולמשפחות נזקקות בחג. פעילות זו היא חלק מהמחויבות של המועדון לפעול למען הקהילה ולהעניק יד תומכת בכל יום ויום ובמיוחד בשעת הצורך. קהילה חזקה בנויה על בסיס של שיתוף פעולה ודאגה הדדית ואנו מאמינים שהמועדון שלנו הוא לא רק בית לאוהדים, אלא גם שחקן מרכזי בסיוע לקהילה. תודה לעמותת "יד עזר לחבר" על שיתוף הפעולה הפורה והמבורך בכל ימות השנה".
צילומים: יוסף (ג'ו) הירש, האתר הרישמי מכבי חיפה.
אירועים נוספים
- מרגש: בחירוף נפש וללא ליאות סייעו מתנדבי עמותת "יד עזר לחבר" למאמץ בכיבוי שריפות הענק בהרי ירושלים
- בהשקת מוזיאון "השבעה באוקטובר" ובטקס מרגש צויין "יום הזיכרון לשואה ולגבורה" בעמותת "יד עזר לחבר" • מוזיאון "השבעה באוקטובר" ע"ש מאי נעים-שרף ז"ל נחנך ע"י ראש ממשלת ישראל לשעבר וראש האופוזיציה ח"כ יאיר לפיד ומאמן נבחרת ישראל בכדורגל לשעבר שלמה שרף
- לקראת "יום הזיכרון לשואה ולגבורה": הסרט "מיס ניצולת שואה" שזכה בפרס יוקרתי ומיוחד בפסטיבל ברלין הוקרן בהקרנת בכורה ארצית בחיפה
- "יום הזיכרון לשואה ולגבורה" (חמישי 24.4.2025) יצויין בטקס מיוחד ומרגש בעמותת "יד עזר לחבר" • במהלך הטקס יוענק "מגן הצדק החברתי" לגופים ואישים על תרומה מבורכת ורבת שנים למען רווחת ניצולי השואה
- מרגש לחג הפסח: שחקני מכבי חיפה ארזו מאות חבילות מזון לניצולי שואה, קשישים ולמשפחות מעוטי יכולת לחג • עמותת "יד עזר לחבר" לא תשאיר אף רעב אחד בחג הפסח !
- שירות בתי הסוהר (שב"ס) בנתינה למען הקהילה: שוטרי כלא "חרמון" התנדבו במרכז המזון הלוגיסטי של עמותת "יד עזר לחבר" וארזו מאות חבילות מזון לנזקקים לחג • עמותת "יד עזר לחבר" לא תשאיר אף רעב אחד בחג הפסח !
- לקראת חג הפסח 2025: שוטרי משטרת חיפה התנדבו במרלו"ג עמותת "יד עזר לחבר" וארזו מאות חבילות מזון לנזקקים לחג • עמותת "יד עזר לחבר" לא תשאיר אף רעב אחד בחג הפסח !